HEATSTRIP.NL - ADVIES OP MAAT - BINNEN NEDERLAND GEEN VERZENDKOSTEN
Over heatstrip

Heatstrip terrasverwarmers

Heatstrip® is een terrasverwarmer die speciaal ontwikkeld is het verwarmen van verschillende binnen- en buitentoepassingen. De elektrische terrasverwarmers hebben een hoge opbrengst. Met een effectieve en energiezuinige comfortverwarming voor buiten (overdekt en deels open) en binnen.

Alle Heatstrip modellen worden geleverd met 4 jaar garantie.

Heatstrip Max
Heatstrip Elegance

Heatstrip, bescheiden qua uiterlijk, groots in prestatie!

Niet alleen functioneel maar ook prachtig van design. Een subtiele manier om de veranda het hele jaar door te verwarmen. Verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Heatstrips kunnen o.a. bevestigd worden onder parasols, zonneschermen en tegen muren.

Energiezuinige terrasverwarmers

Door het uiterlijk (plat, smal en lang) kunnen Heatstrips ook perfect gebruikt worden voor horeca, veranda’s, balkons etc. Ze zijn zuinig in energieverbruik en gloeien niet op, zoals dat bij andere merken vaak wel het geval is.

Heatstrip: bescheiden qua uiterlijk, maar groots in prestatie!

Meer weten of een goed advies?
Neem dan contact met ons op of vul onderstaand formulier in.

Jos de Groot Terrasadvies

Top kwaliteit, design, exclusieve tuinmeubelen en comfort. Maar bovenal een goed gevoel en een uitgebreide service en terrasadvies gaan bij ons samen! Al meer dan 15 jaar zijn wij o.a. hét adres voor uw Heatstrip. U bent van harte welkom in onze showtuin voor het proeven van de ingrediënten voor een geweldig buitenleven bij uw terrasadviseur Jos de Groot.

Exclusieve tuinmeubelen en terrasverwarmers
In onze showtuin vindt u tuin-, terras-, serre- en balkonmeubilair in diverse hoogwaardige uitvoeringen. Dit alles in eigentijdse combinaties, van verschillende merken zoals Manutti, Tribú, Gloster, Royal Botania, Fermob, Vincent Sheppard, Nardi, parasols van Glatz, Umbrosa en Tuuci, buitenlichting, buitentapijt,  buitenpotten e.d.

Het terras het verlengde van uw woonkamer
Het terras is tegenwoordig meer en meer een verlenging van uw woonkamer of keuken.  U kunt ook bij ons terecht voor het stylen of re-stylen van uw terras! Kijk op www.terrasadvies.nl voor verdere informatie

Jos de Groot Terrasadvies
Bijwerken…
  • Geen producten in de winkelwagen.